DELTAG I SLAGTERIETS DESIGNKONKURRENCE OG VIND 10.000 KR.

Den nye selvejende institution Slagteriet præsenterer nu en spændende mulighed for alle kreative ildsjæle, både amatører og professionelle. Kan du designe Slagteriets nye logo, så kan det blive dig der vinder konkurrencen og får et honorar på 10.000 kr. Konkurrencen kører til den 14. februar 2020.
Se vilkår og retningslinjer nederst i dette opslag.

Hvem skaber det bedste logo?

Som nystartet institution er der en række opgaver, som det er vigtigt at løse. En af disse er ifølge direktør i Slagteriet, Pia Stræde Palmelund, at skabe en ensartet og professionel visuel identitet over for omverdenen.

Dette vil bestyrelsen og jeg meget gerne have borgernes hjælp til, tilføjer hun. Vi inviterer simpelthen Slagteriets aktører, borgerne i Holstebro og omegn samt andre interesserede udefra til at deltage i en åben designkonkurrence, hvor vinderen kan være heldig at vinde et honorar på 10.000 kr.

Nyheden har allerede spredt sig, og forslagene er begyndt at tikke ind i direktørens indbakke. Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage, og konkurrencen kører frem til og med fredag den 14. februar kl. 23.59.

Alle kan deltage – både store og små, amatører og professionelle.

Den nye selvejende institution Slagteriet præsenterer nu en spændende mulighed for alle kreative ildsjæle, både amatører og professionelle. Kan du designe Slagteriets nye logo, så kan det blive dig der vinder konkurrencen og får et honorar på 10.000 kr. Konkurrencen kører til den 14. februar 2020.
Se vilkår og retningslinjer nederst i dette opslag.

Vinderen skal findes

I slutningen af uge 8 vil vinderen af designkonkurrencen blive offentliggjort.

Hvis man spørger Slagteriet om, hvad der vil karakterisere et vinderlogo, så er svaret enkelt? Det må meget gerne være enkelt og udstråle en klar grafisk idé, siger Pia Stræde Palmelund. Et logo som udstråler Slagteriets unikke DNA. Som er genkendeligt, og som vil kunne anvendes på mange forskellige platforme.

Der kan også angives et slogan, hvis man mener, at dette er et vigtigt supplement til ens forslag. Det er dog ikke et krav. Hun tilføjer, ønsker deltageren at integrere stedets titel i logoet, så må de meget gerne blot bruge titlen Slagteriet og ikke bynavn eller andet.

Som deltager må man forvente, at Slagteriet forbeholder sig ret til eventuelt at kombinere og efterbehandle indkomne forslag. Bruger vi delelementer fra et forslag, så vil dette selvfølgelig også blive honoreret, dog ikke med det fulde beløb, udtaler Pia Stræde Palmelund.

Vilkår og retningslinjer

Tidsplan

Konkurrencen kører i uge 4-7, med deadline fredag den 14. februar kl. 23.59.

Hvordan deltager jeg?

Send dit forslag til e-mail: pia.straede.palmelund@holstebro.dk og skriv gerne et par linjer, hvor du forklarer dit forslag kort.

Hvem kan deltage

Alle er velkomne til at deltage. Både store og små, amatører og professionelle, lokale og folk udefra!

Præmien

Vi udlodder et honorar på 10.000 kr. til vinderen af konkurrencen. Vinder man ikke konkurrencen, men har delelementer i sit forslag, som Slagteriet ønsker at anvende fremover, så honoreres dette separat alt efter omfang. Dog ikke med et beløb i samme størrelsesorden som vinderlogoet.

Øvrige vilkår

Ved at deltage i konkurrencen giver man samtykke til, at Slagteriet får ejerskab over det fremsendte forslag, såfremt hele eller delelementer i forslaget honoreres i forbindelse med kåring af vinderen af designkonkurrencen. Man giver ligeledes samtykke til at Slagteriet må kombinere delelementer samt efterbehandle vinderforslaget/-ene.

Spørgsmål?

Kontakt os gerne på tlf. 20838288 eller e-mail: pia.straede.palmelund@holstebro.dk, hvis du har spørgsmål til designkonkurrencen.